FIPRA

FIPRA

First House representerer FIPRA i Norge. FIPRA er et internasjonalt rådgivningsnettverk med partnere i mer enn 50 land i og utenfor EU. Mange av rådgiverne i FIPRA-nettverket har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller byråkrater i et departement. Andre har hatt fremstående posisjoner i næringsliv eller organisasjonsliv, og flere kommer fra sentrale stillinger som ambassadører og toppdiplomater.

Kjør Debatt

Kjør Debatt

Kjør Debatt tilbyr komplett konferanse-, debatt- og møteledelse, bistand til planlegging og gjennomføring av konferanser og større og mindre events, samt rådgivning, kurs og foredragsvirksomhet for næringsliv og offentlig sektor. Selskapet eies og drives av Erik Wold, programleder og journalist med bla. 25 års fartstid i NRK. Sammen med Geir Helljesen leder Erik Wold First House Valgvaker.

RAW Trening

RAW Trening

RAW Trening består av et sammensatt team av både mentale og personlige trenere, samt klinikere og kostholdsveiledere. RAW Trening tilbyr individuell oppfølging, samt en rekke kurs, foredrag og utdanningstilbud til privat og offentlig næringsliv, i tillegg til en rekke idrettsutøvere. 

Perplex Media

Perplex Media

Perplex Media er teknisk leverandør av medietreninger, webcast og web-TV. Selskapet eies og drives av Morten Armand Engebretsen og Truls Johansen, som har over 20 års erfaring fra markedsføring og media. First House og Perplex Media tilbyr medietreninger i et topp mordene TV- og radiostudio sentralt i Oslo, og har gjennomført medietreninger for alt fra politiske partier, toppledere i næringslivet, store forbund og ulike organisasjoner.

Watchcom Security Group

Watchcom Security Group

Watchcom tilbyr informasjonssikkerhetstjenester som beskytter virksomheter mot datainnbrudd. Selskapet tilbyr tjenester som forebygger og begrenser risikoen for tap av sensitive opplysninger, misbruk og skadeverk, og bidrar også til å redusere skadene for forretningsprosesser og IT-utstyr etter eventuelle vellykkede angrep.