Våre samarbeidspartnere

First House samarbeider ofte og gjerne med andre aktører i inn- og utland når det gir bedre løsninger for kundene. Her er noen av våre faste samarbeidspartnere

FIPRA

FIPRA

First House representerer FIPRA i Norge. FIPRA er et internasjonalt rådgivningsnettverk med partnere i mer enn 50 land i og utenfor EU. Mange av rådgiverne i FIPRA-nettverket har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller byråkrater i et departement. Andre har hatt fremstående posisjoner i næringsliv eller organisasjonsliv, og flere kommer fra sentrale stillinger som ambassadører og toppdiplomater.

Kjør Debatt

Kjør Debatt

Kjør Debatt tilbyr komplett konferanse-, debatt- og møteledelse, bistand til planlegging og gjennomføring av konferanser og større og mindre events, samt rådgivning, kurs og foredragsvirksomhet for næringsliv og offentlig sektor. Selskapet eies og drives av Erik Wold, programleder og journalist med bla. 25 års fartstid i NRK. Sammen med Geir Helljesen leder Erik Wold First House Valgvaker.

Perplex Media

Perplex Media

Perplex Media er teknisk leverandør av medietreninger, webcast og web-TV. Selskapet eies og drives av Morten Armand Engebretsen og Truls Johansen, som har over 20 års erfaring fra markedsføring og media. First House og Perplex Media tilbyr medietreninger i et topp mordene TV- og radiostudio sentralt i Oslo, og har gjennomført medietreninger for alt fra politiske partier, toppledere i næringslivet, store forbund og ulike organisasjoner.

Penetrace

Penetrace

First House og Penetrace har utviklet et nytt verktøy for å måle bedrifters omdømme. Omdømmemålingene kobles direkte til bedriftens forretningsmål og presenteres i månedlige oversikter.

Watchcom Security Group

Watchcom Security Group

Watchcom tilbyr informasjonssikkerhetstjenester som beskytter virksomheter mot datainnbrudd. Selskapet tilbyr tjenester som forebygger og begrenser risikoen for tap av sensitive opplysninger, misbruk og skadeverk, og bidrar også til å redusere skadene for forretningsprosesser og IT-utstyr etter eventuelle vellykkede angrep.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994