Mange bedrifter og organisasjoner trenger hjelp til å håndtere konsekvensene av coronaviruset. Samtlige av våre rådgivere bistår nå kunder med bl.a. analyser og rapporter, mediehåndtering, analyser, utforming av budskap og tekster til bruk overfor interne eller eksterne målgrupper. Flere av oss deltar som medlemmer i bedriftenes kriseteam, både for å dele erfaring og for å sikre ekstra arbeidskapasitet eller avlastning. Mange av våre rådgivere har omfattende erfaring fra håndtering av kriser og krisekommunikasjonsoppdrag, både i privat og offentlig sektor.

Krisen ser dessverre ut til å vare lenge. Husk at ledere og medarbeidere kan trenge både sparringpartnere og avlastning. Vi har kapasitet til å hjelpe flere! Vi følger helsemyndighetenes råd og jobber hjemmefra, men er tilgjengelig 24/7.

Kontakt oss på First House sin krisetelefon+ 47 994 21 994 eller ta direkte kontakt med et av medlemmene i beredskapsgruppen vår, som denne uken består av:

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994