Tre nye rådgiver til First House

Julie Lunde Paulsen, Peter Jacob Jacobsen og Simen Trannum er ansatt som rådgivere i First House.

Tre nye rådgiver til First House

19/9 2017

Julie Lunde Paulsen, Peter Jacob Jacobsen og Simen Trannum er ansatt som rådgivere i First House.

Julie Lunde Paulsen

Paulsen har en bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og en mastergrad i E-marketing og Social Media fra Middlesex University i London. Hun vil styrke tjenestetilbudet i First House innen digital kommunikasjon. Paulsen tiltrådte stillingen som rådgiver i First House 18. September.

 – Jeg er utrolig glad for jobben i First House og gleder meg til å jobbe sammen med selskapets dyktige rådgivere. Det er fantastisk å kunne lære av slike kolleger og videre utvikles i miljøet. Jeg gleder meg til å kunne bidra med kunnskap innen sosiale medier og digital kommunikasjon.  


Peter Jacob Jacobsen

Jacobsen er siviløkonom fra NHH med spesialisering i finans og har jobbet i Gambit H+K siden 2014. Ved siden av studiene jobbet han som journalist i Finansavisen.

 – Det har vært spennende å følge utviklingen i First House. Selskapets nyrekrutteringer og kundeportefølje reflekterer at selskapet satser på virksomhetsrådgivning. Med ønske om å gå til et spesialisert miljø, var First House derfor et naturlig valg for meg, sier Peter Jacob Jacobsen.
 
Jacobsen, som kommer fra Gambit H+Ks avdeling for samfunns- og selskapskommunikasjon, tiltrådte stillingen som seniorrådgiver i First House 18. September.

– Jeg ser frem til å jobbe med de mest erfarne rådgiverne i bransjen og bidra til selskapets satsing på næringsliv og finans, sier han.
 
I Gambit H+K har Jacobsen i hovedsak jobbet med selskapets storkunder i energi- og industrisektoren, både i Norge og internasjonalt. Det omfatter blant annet et opphold ved Hill+Knowltons Brussel-kontor for å jobbe med EU-rådgivning. Han har i hovedsak erfaring med intern- og endringskommunikasjon, myndighetskontakt, M&As, samt krise- og mediehåndtering.

 – I tillegg synes jeg det er spennende å se på mulighetene som ligger i å ta i bruk digitale verktøy i påvirkningsarbeid. Dette er en etablert praksis innen markedskommunikasjon, men representerer også store muligheter for kunder i corporate og public affairs-segmentet.
 

Simen Trannum

Trannum er utdannet innen administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Oslo og Akershus med spesialisering innen HR og ledelse. Han har erfaring fra lederroller og styreverv og var for to år siden praktikant i First House. Trannum tiltrådte stillingen som rådgiver i First House 15. August.

– Gjennom tidligere praksisperiode i First House fikk jeg innblikk i strategisk rådgivning på sitt ypperste. Det er et privilegium å få muligheten til å jobbe med noen av de mest erfarne rådgiverne i bransjen. Jeg ser frem til å bidra med kompetanse innen kommunikasjon, posisjonering, synliggjøring og prosjektledelse.

 – Ansettelsen av disse tre talentene viser to ting. Det går meget bra med First House og vi er en veldig attraktiv arbeidsplass, sier administrerende direktør Per Høiby.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994