Simen Sletsjøe blir seniorrådgiver i First House

Simen Sletsjøe kommer også fra Gambit og starter i First House rundt årsskiftet.

Simen Sletsjøe blir seniorrådgiver i First House

12/10 2016

Simen Sletsjøe (32 år) er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har jobbet i Gambit H+K siden 2013, da han kom fra PwC. I 2011 jobbet han for NRK TV-aksjonen og Norsk Folkehjelp, og under studiene var han journalist i Bergens Tidende. I Gambit har han vært rådgiver for flere av Norges ledende virksomheter, og har også jobbet mye internasjonalt - blant annet under Ebola-krisen i 2014. Han har deltatt i en større evaluering av UN Global Compact på vegne av FN, og jobber generelt mye med bærekraft og teknologi. Han har også god erfaring innen felt som lederkommunikasjon, M&As, krise- og mediehåndtering.

- Å skulle begynne i First House kjennes ut som et sjeldent godt valg. Som siviløkonom med samfunnsinteresse tiltrekkes jeg av muligheten til å kunne brynes på komplekse utfordringer for kunder der næringsliv og samfunn møtes. Ikke minst ser jeg frem til å jobbe sammen med, og lære av, Norges mest erfarne og kunnskapsrike rådgivere sier Sletsjøe.


- Sletsjøe er et stort talent. Vi er stolte over at han begynner hos oss, sier Per Høiby.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994