Per Henrik Stenstrøm til First House

Per Henrik Stenstrøm er ny samarbeidspartner

Per Henrik Stenstrøm til First House

6/4 2016

Stenstrøm er en meget populær og prisbelønt foredragsholder med solid bakgrunn fra mediene, både som journalist og leder. De siste årene har han vært programdirektør i P4.

Den Volda-utdannede journalisten har vært programleder på tv og radio i en årrekke Stenstrøm ledet i mange år P4s aktualitetsmagasin Sytten Tretti og P4s Morgensending og han var politiets hjelper da han var programleder for kriminalmagasinet Etterlyst på tv. I tillegg har han vært leder for en rekke ulike redaksjoner – både print og eter. Blant annet Vi Menn og TV2 Hjelper Deg. De siste årene har han vært programdirektør i P4. Stenstrøm har tatt AFFs Solstrand-programmet som regnes for å være Nordens beste lederutviklingsprogram.

-  Vi er naturligvis sært glade for å få nok en solid leder og mediemann på laget. Per Henrik har en svært ettertraktet erfaring, sier adm dir Per Høiby i First House.

 

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994