Gode tilbakemeldinger etter første First Academy

Første utgave av vårt nye lederprogram, First Academy, ble avsluttet forrige uke. Over to samlinger har over 30 talentfulle unge ledere fått ny innsikt gjennom foredrag fra interessante foredragsholdere og caseoppgaver om politikk og media.

Gode tilbakemeldinger etter første First Academy

21/2 2018

Se program: Program First Academy 2018

Fornøyde deltakere

Mye tyder på at First Academy blir et fast tilbud fra First House, minst en gang i året. Piloten, som ble avholdt 23. januar og 13. februar, ble raskt fulltegnet. Mange av deltakerne har etterspurt en oppfølgingsmodul, og First House har fått mange henvendelser fra ledere som vil vite når neste First Academy blir arrangert. 

- Jeg sitter igjen med ny innsikt og nye spennende relasjoner. Samtidig fikk jeg nyttige påminnelser, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen, sier Henrik Lervold direktør for markedsføring og kommunikasjon i PwC, en av deltakerne.

En annen deltaker, Elisabeth Isachsen Rye-Florentz, gründer og daglig leder Mere Mat AS, beskriver First Academy som en spennende møteplass og læringsarena.

- First Academy er en god blanding av foredrag, samtaler med toppledere og casetrening. Vi fikk innsikt i et bredt spenn av tema, fra ledelse til mediehåndtering, og hvordan politikk legger premisser for næringslivet. Får man sjansen til å delta på dette er man heldig. I tillegg til ny innsikt får man anledning til å knytte kontakt med mange interessante mennesker, både blant deltakerne og bidragsyterne, sier hun.

Stor verdi for First House

Utgangspunktet for lederprogrammet var manglende kunnskap om media, politikk og finansmarkedet blant unge ledere i næringslivet, noe som ble bekreftet i en undersøkelse utført av Ipsos MMI for First House høsten 2017. I samme undersøkelse svarte unge ledere at kunnskap om eksterne rammebetingelser som påvirker egen bransje og bedrift er avgjørende for å lykkes som leder.

Cecilie Ditlev-Simonsen, partner i First House og ansvarlig for First Academy, sier lederprogrammet har stor verdi også for rådgivingsselskapet. Flere av First House sine eksperter bidro med foredrag og caseoppgaver. 

– Vi har mye å lære av unge ledere og selvfølgelig er det både spennende og nyttig for oss å bli kjent med morgendagens toppledere, sier hun. – Dessuten var deltakerne utrolig smarte og kunnskapsrike. Vi som presenterte måtte skjerpe oss veldig for å sikre at vi innfridde forventningene deres. Det er noe alle har godt av.

Kontakt jlp@firsthouse.no hvis du er interessert i å delta på neste First Academy.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994