Fra gründervirksomhet til First House

- Vi har det siste halvåret ansatt flere talentfulle medarbeidere. Alle med spisskompetanse på sine felt. Michael er både en god tallknuser og en god kommunikator, sier administrerende direktør Per Høiby.

Fra gründervirksomhet til First House

15/1 2018

Michael Hansson er ansatt som rådgiver i First House fra 8. januar. Han vil styrke vårt tilbud gjennom research, analyse, prosjektledelse og produksjon, primært relatert til investorkommunikasjon og finansiell kommunikasjon.

- Kommunikasjonsbransjen er i stadig vekst som et resultat av mer tilgjengelig informasjon og flere kommunikasjonskanaler. Jeg ser frem til å få jobbe med den flinkeste i klassen. First House er for meg et unikt selskap hvor jeg kan få jobbe med dyktige mennesker, og samtidig utfolde meg både analytisk og kreativt, sier Michael.

Han er siviløkonom med master i finans fra Norges Handelshøyskole og har ledererfaring fra flere verv ved høyskolen og i forsvaret. Med bakgrunn som daglig leder og forretningsutvikler i Aspiri AS, har Michael strategisk og praktisk erfaring med synliggjøring og posisjonering av virksomheter. Han er også en engasjerende formidler med erfaring med undervisning i matematikk, finans og virksomhetsstyring.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994