Fra Arbeiderpartiets partikontor til First House

Stian Valla Taraldsvik er ansatt som rådgiver i First House fra 4. desember. Han vil styrke vårt tjenestetilbud innen politisk analyse, strategisk kommunikasjon og mediehåndtering. Valla Taraldsvik kommer fra rollen som personlig rådgiver for Arbeiderpartiets partisekretær.

Fra Arbeiderpartiets partikontor til First House

6/12 2017

- First House er et unikt selskap i norsk sammenheng, med noen av de fremste fagfolkene innen sine felt. Jeg gleder meg over å være en del av laget, og ser frem til å bistå våre kunder slik at de når sine mål, sier Valla Taraldsvik.

Stian har flere års erfaring fra norsk politikk som folkevalgt og tillitsvalgt lokalt, samt politisk rådgiver på nasjonalt nivå. Han har også bakgrunn fra ulike kommunikasjonsbyråer og har utdanning i politikk og internasjonale relasjoner fra Queen Mary University of London.

- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Stian, en innsiktsfull og meget klok kar, sier administrerende direktør Per Høiby.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994