First House ansetter spill-reporter fra DN

Christopher Hatlen Magnus (36) tar med seg unik innsikt om børs, media og virtuelle aksjespill til First House.

– Interessen for aksjemarkedet har vokst enormt de siste årene. Denne interessen har Dagens Næringsliv fanget gjennom det virtuelle aksjespillet Fantasyfond, der titusenvis av DN-lesere har konkurrert med fiktive penger om å få best mulig avkastning på børs. I DN hadde jeg ansvar for Fantasyfond i fire av spillets fem runder. Det har vært en utrolig morsom og lærerik periode, sier Christopher Hatlen Magnus (36).

Nå tar han innsikt og kunnskap om aksjemarkedet, media og børsspill med til First House, der han blir senior kommunikasjonsrådgiver.

Elvecruise i Sveits – Jeg trivdes godt som journalist, men hadde samtidig et ønske om å jobbe tettere opp mot næringslivet. Kontakten med First House fremskyndet denne tankeprosessen. Nå gleder jeg til å jobbe i landets ledende kommunikasjonsmiljø sammen med kollegaer med erfaring fra både media, politikk og finans, sier Magnus.

Hatlen Magnus har også jobbet som senioranalytiker i cruiserederiet Viking Cruises i Basel og som konsulent for EY i Oslo og London. Tidligere i karrieren jobbet han blant annet med markedsføring for Schibsteds datterselskaper i Frankrike og Spania, samt med å hjelpe vestlige selskaper å etablere seg i Kina.

Kreativ I First House vil han blant annet jobbe med rådgivning innen mediehåndtering, posisjonering og løpende investorkommunikasjon. Han har særlig kunnskap om sektorer som IT, energi og bioteknologi.

– Jeg ser frem til å bruke min kombinerte erfaring fra journalistikken og næringslivet til å bistå selskaper med å løse sine kommunikasjonsutfordringer. Jeg tror den varierte bakgrunnen min gir meg et godt utgangspunkt for å komme opp med kreative løsninger for kundene, sier han.

Anne Flæte, leder for finansavdelingen i First House, er glad for å få Hatlen Magnus med på laget.

– Christopher har en spennende bakgrunn fra media og næringsliv, og fra selskaper i både Norge og utlandet. Det gir han en god evne til å se en sak fra ulike ståsted, noe som blir verdifullt for kundene våre. I tillegg er Christopher en veldig hyggelig kollega som vi gleder oss til å jobbe sammen med, sier hun.